A pármasszázs titkai

Ellaposodott a kapcsolatotok?
Szeretnél végre igazi közelséget megélni a pároddal?

✓ Ajándékoztátok meg egymást a teljes figyelmetekkel.

Megmutatom 3 egyszerű, mindenkinek megtanulható fogással, hogyan varázsold el a párod és hogyan éljétek meg a közös ellazulás örömét.

Amit ajánlok neked egy tanuló videó kifejezetten pároknak. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen megtanulnod kisebb egységekre bontottuk az anyagot és kapsz egy körülbelül tíz perces bevezetőt is a masszázshoz. Ha figyelmesen végig nézed a videót a végén képes leszel egy körülbelül 50-60 perces mélylazító masszázst adni a párodnak.

Adni és kapni öröm, az érintés testi és lelki táplálék.
Lépj most akcióba, ne várj, ez egy különleges meglepetés is lehet akár a karácsonyfa alá is.

Vedd meg és töltsd le a videót, garantáltan élvezni fogod az adás és ellazulás örömét ha elkezdesz invesztálni a kapcsolatodba.
Már sok éve foglalkozom párokkal és az eredmény még sosem maradt el.

✓ Egy rövid ideig most akciós áron lehet a tied a videó

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Mit kapsz ezzel a videóval?

Miért jobb ez a videó mint a többi?

Csak most, mint BÓNUSZ lehetőséget kapsz kétszer 30 perces személyes telefonos beszélgetésre. Ezzel is szeretnélek segíteni a haladásban. 

A nevem Nickel Pálma és holisztikus masszázsterápiával foglalkozom Németországban. A sors úgy hozta, hogy egy ideje sokkal többet tartózkodom Magyarországon. Így lehetőség nyílt rá hogy megvalósítsam egy régi álmom. Szeretném Magyarországon jobban elterjeszteni a holisztikus szemléletmódot és az abban rejlő lehetőségeket. Ennek a programnak a keretében készítettem ezt a videòt. Az érintés már önmagában is gyógyító hatású, ha ezt megpróbálod tudatosan gyakorolni meg fogja sokszorozni a hatást.

Mibe kerül mindez?

Ennek a kampánynak a keretében, 2020 Január 1.-ig megkaphatod a videót 4999 Ft-ért a BÓNUSZ telefonos beszélgetéssel együtt. Később többe fog kerülni, ne szalaszd el az alkalmat!